Vinterens fashions trends

Vinterens fashions trends

Modeugen i New York er kun lige overstået og efter en super lækker tur derover tænkte jeg at jeg ville nævne nogle af de trends jeg ser boomer rigtig meget lige pt.

Boheme tøj er det nye sort

Er der et tema der generelt gik igen i alle butikker var det Boheme tøj. Bohemetøj er generelt tøj der gerne må være lidt stort i pasformen, der må gerne være frynser og det må også gerne være lidt tykkere materialer det er lavet af.

Jeg er personligt kæmpe fan af Boheme tøj, simpelthen fordi du kan lave så mange lækre outfits, der både passer til en hyggelig sommeraften, men også til en dejlig vinter aften foran pejsen.

Palietter og kjoler

Kjoler er ikke kun forbehold sommeren. Trenden var tydelig til Fashionweek. Kjoler og palietter er in og gerne, hvis kjolen f.eks. har en fri arm og en fræk vinklet skæring ned fra halsen. Ikke noget vulgært, men lidt alternative linjer.

Lange ærmer

Trøjer med ekstra lange ærmer er på vej in og fjerner altså handske trenden. Flere modeller gik iført cardigans med så lange ærmer, at de næsten nåede ned til knæet. Sæt det sammen med noget tætsiddende og minimalt indenunder, så ser det super godt ud.

Puff-jakker og navy-coats

De to jakke tendenser der gik tydeligst igen var puff-jakker gerne i sølv/guld/metal farver og der må meget gerne være godt med puff i dem. Lange navy-coats var ligeledes godt brugt, hvilket er noget jeg personligt glæder mig til. Lange uld jakker er nu lækkert at gå rundt i og så hjælper det, at de ikke behøver være spotless perfekte. De må godt se lidt slidt ud.

Du kan se flere af vinteren 2016-2017 fashions trends på Elle.com