Disse tre stykker tøj kan du ikke undvære når du rejser til Argentina

Disse tre stykker tøj kan du ikke undvære når du rejser til Argentina

Argentina er et fantastisk rejseland og en feriedestination, der absolut er anbefalelsesværdig. Landet strækker sig fra tropisk jungle i nord og til polarområder længst sydpå, med gletsjere, pingviner og hvaler. Argentina byder på storslået natur i form af høje bjergtinder med sne på toppen, udbredte vinmarker, store dale med søer, ørkener, vandfald og meget mere. Argentina rummer også de fantastisk flotte og overrumplende Andesbjerge.

Desuden er Argentina kendte for at opdrætte fantastisk dygtige fodboldspillere, herunder har vi de allerstørste; Diego Maradona og Lionel Messi. Og fodbold fylder da også enormt meget i den argentinske kultur. Udover den vilde natur og de dygtige fodboldspillere, er Argentina bestående af skønne byer – store som små – hvor hovedstaden Buenos Aires naturligvis er den mest kendte og anerkendte. Her bor omkring 3 millioner mennesker og byen byder på storbyliv, moderne caféer, store boulevarder og masser af shopping. Desuden vil du opleve den argentinske kultur helt tæt på, blandt andet i form af gadetango og masser af fodbold. Udover Buenos Aires kan du opleve stribevis af hyggelige og små byer, hvor du kan få de største og lækreste grillede bøffer af kød fra kvæg drevet ude pampassen, hvor cowboys passer store områder. Find rejseforslag her til lige netop den rejse til Argentina, der passer til dine behov.

Se fantastisk ud på din rejse til Argentina

Argentina byder altså på mange ting, men helt opsummerende er Argentina tango, natur, fodbold og lækre bøffer. Du bør altså opleve lidt af hvert, når du rejser til Argentina. Det argentinske folk er meget lidenskabelige, passionerede og modebevidste og Argentina har gennem tiden skabt store designere. Man kan lige forestille sig de smukke tangodanserinder med røde kjoler med store udskæringer, stramt sat hår og flotte blomster i håret. Måske har de også røde læber og der er ingen tvivl om, at Argentinas smukke kvinder vil imponere dig. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at du er ordentligt klædt på, når rejsen går mod Argentina. Der er mange forskellige ting, der er gode at få pakket, men hvis du vil opleve Argentinas mange forskellige seværdigheder og kulturelle arrangementer, så er der altså tre stykker tøj, som du absolut bør pakke i kufferten; vandresko, en behagelig sommerkjole og en lækker cocktailkjole.

Vandresko, en behagelig sommerkjole og en lækker cocktailkjole

Du kan absolut ikke undvære disse tre ting, når du rejser til Argentina. Vandreskoene er nødvendige, når du skal ud og opleve Argentinas fantastiske natur. Her er det et must, at du har ordentlige sko, så hverken vabler eller trætte fødder skal forhindre dig i at opleve landets smukke natur. Den behagelige sommerkjole er virkelig vigtig, fordi Argentina først og fremmest byder på et varmt klima, men ligeledes fordi du skal føle dig tilpas når du går gennem de brede boulevarder for at shoppe, eller når du sidder på de mange hyggelige fortovscaféer og nyder en dejlig kop kaffe. Den behagelige sommerkjole er en ’all time favourite’, der kan bruges til hvad som helst. Den lille lækre cocktailkjole er nødvendig, når du skal ud og nyde de lækreste saftige bøffer, god argentinsk vin og danse tango efter middagen.