Smukke Swing brudekjoler til kvinder

Smukke Swing brudekjoler til kvinder

Smukke og feminine Swing brudekjoler. Bryllupet er et af livets store begivenheder, men der er ingen der siger at en brudekjole skal koste det halve af bryllupet, derfor har jeg fundet 3 smukke brudekjoler fra Swing til under 1100 kr, som du kan læse meget mere om herunder. Du kan også finde flere brudekjoler fra Swing ved at følge linket herunder.

CTA-knap1


Smukke Swing brudekjolerSwing brudekjoler

Den første brudekjole fra Swing jeg har fundet frem er en smuk kort model med en samlet længde på 102 cm samt bredde stropper.

Kjolens for et lavet i 97 % polyester og 3 % elasthan, det yderste lag af den nedre del af kjolen er lavet af 100 % polyester, resten af kjolen er lavet i 94 % polyamid og 6 % elasthan.

Denne kjole er super fin, den er helt perfekt til dit livs fest. Den sidder rigtig flot og er super behagelig at have på.

Find flotte Swing brudekjoler her.


Lange Swing brudekjolerSwing brudekjoler

 Den anden brudekjole fra Swing jeg har valgt er en langere model med en samlet længde på 121 cm samt bredde ærmer.

Kjolen er lavet i 100 % polyester .

Denne kjole et meget klassisk til din store dag, den er super simpel og feminin. Kjolen sidder løst fra taljen og ned, hvilket giver den et super flot fald, som fremhæver dine kvindelige former på en super flot måde.

Jeg kan rigtig gode lide at denne kjole er så simpel samt at den har en super flot pasform.

Find flotte Swing brudekjoler her.


Korte Swing brudekjolerSwing brudekjoler

Den sidste brudekjole fra Swing jeg har valgt, er igen en kortere model med en samlet længde på 88 cm samt bredde stroppen.

Kjolens for er lavet i 97 % polyester og 3 % elasthan og resten af kjolen er lavet i 55 % nylon og 45 % bomuld.

Dene brudekjole er super smuk, den er feminin og sidder helt perfekt på kroppen. Kjolens yderste lag er lavet i blonder, hvilket giver et flot look som jeg er helt vild med.

Find flotte Swing brudekjoler her.